Zelf in het donker vliegen met een drone?

Zelf in het donker vliegen met een drone?

Zelf in het donker vliegen met een drone?

Space53-partner State of Motion/Drone Flight Company heeft ontheffing gekregen van Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) om samen met onze andere partners Robor Electronics/DRONExpert.nl en Float 360 in de week van 9 t/m 13 december op onze testlocatie op Technology Base te vliegen en te testen met drones buiten de daglichtperiode.

In deze week bieden we je op 12 en 13 december de mogelijkheid om als ontwikkelaar of dronepiloot deel te nemen aan een van de avondvluchten.

Dronepiloten

Ben je dronepiloot en wil je vooruitlopend op de nieuwe wet- en regelgeving ervaren hoe het is om in het donker te vliegen? Dan kun je gebruik maken van een van onze systemen, die worden uitgerust met nachtverlichting om de noodzakelijke zichtbaarheid van de drones te vergroten. Ook worden de systemen voorzien van nightvision camera’s die je het benodigde zicht geven om de drone veilig over het terrein van Technology Base te laten vliegen.

Vliegen met eigen systeem

Heb je een onbemand systeem ontwikkeld dat in de toekomst ook avond-/nachtvluchten moet kunnen uitvoeren? Dan is dit het moment om hiermee nu al in het donker te vliegen!

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in de deelname aan een van de nachtvluchten? Stuur dan een mail naar info@space53.eu met een zo uitgebreid mogelijke omschrijving van wat je zou willen als dronepiloot of ontwikkelaar en waarom. Mocht je met een eigen toestel willen vliegen, dan is het belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden, zodat we eventuele benodigde certificaten op tijd kunnen regelen. 

We zijn wel gebonden aan een aantal veiligheidsregels- en maatregelen, dus aanmelden is nog geen garantie dat de gewenste vlucht ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.


share

Applied innovation developments process