Ventureclass door Marc Sandelowsky, Space53

Oct.19.2017

ONLY IN DUTCH

UITNODIGING VENTURECLASS DOOR MARC SANDELOWSKY

Nieuwe bedrijvigheid in Twente - hoe Space53 het innovatiecluster voor drones wordt

Datum: 19 oktober 2017
Tijd: 19.45 - 21.30 uur (de deuren zijn geopend vanaf 19.15 uur)
Locatie: Enschede - The Gallery - Erlenmeyer

Programma

19.15 uur – Deuren geopend en koffie
19.45 uur – Introductie - lezing - discussie
21.00 uur – Borrel
21.30 uur – Einde

De wereld zoals we die kennen staat op het punt om ingrijpend te veranderen. Letterlijk. Tankstations, wegrestaurants, havens, vliegvelden, parkeerplaatsen, ze domineren onze leefomgeving. Maar daar zou heel snel verandering in kunnen komen.

De drones komen de wereld veroveren!

Deze toekomstvisie wordt wereldwijd breed gedeeld, maar voor het zover is zullen belangrijke technische, commerciële en maatschappelijke hobbels genomen moeten worden. Hier komt het Twentse ecosysteem van high tech bedrijven, kennisinstellingen en overheden om de hoek kijken. Met elkaar, verwachten we een belangrijke rol te kunnen spelen in de ontwikkeling van deze bijzondere robots. Met dit doel is Space53 gestart, het innovatiecluster dat de ‘unmanned ambition’ van de sector gaat realiseren, en nieuwe bedrijvigheid en banen gaat creëren.

Marc Sandelowsky

Marc Sandelowsky geeft sinds eind 2016 namens de founding fathers leiding aan de ontwikkeling van Space53. Marc is alumnus Technische Bedrijfskunde (UT ’86). Tijdens deze VentureClass zal hij natuurlijk vertellen over de ontwikkelingen die de dronewereld doormaakt, maar ook waar je tegenaan loopt als je daar in Nederland professioneel en commercieel mee aan de slag wil. Ook zal hij een inkijkje geven in wat er komt kijken bij het bouwen van een innovatiecluster in Twente.

Meer informatie en aanmelding (kosteloos): VentureClass 19 oktober Marc Sandelowsky

Over VentureClasses

VentureClasses zijn openbare lezingen, georganiseerd door NIKOS en VentureLab International. Ze zijn gratis en toegankelijk voor iedereen. De lezingen hebben betrekking op 'business and science'. Onze sprekers hebben naam gemaakt als ondernemer en/of ondernemende wetenschapper.

Applied innovation developments process