Twentse Week van Innovatie - Innoveren met onbemande systemen

Twentse Week van Innovatie - Innoveren met onbemande systemen

Jun.19.2018

Dinsdag 19 juni van 14.00 tot 17.00u
Locatie: Shelter Space53, Technology Base, Vliegveldstraat 100 - B519, 7524 PK Enschede.

Let op: het adres voor navigatie is: ‘Oude Vliegveldstraat’ in Deurningen.


Twentse Week van Innovatie - 18 t/m 23 juni

Van 18 t/m 23 juni staat Twente bol van activiteiten in het teken van innovatie en ondernemerschap. Doel van deze week is de ondernemer in Twente te bereiken met een boodschap: benut de innovatiekansen die er zijn! In deze week worden verschillende evenementen, workshops en sessies georganiseerd, waaronder de verdiepingssessie ‘Innoveren met onbemande systemen’, georganiseerd door en bij Space53.


Innoveren met onbemande systemen

Tijdens de Twentse Week van Innovatie willen we antwoorden formuleren op vragen als: hoe kan ik mijn bedrijfsprocessen verbeteren met onbemande systemen? Hoe bouw ik een business model rond de toepassing van onbemande systemen? En wat zijn de kansen voor ontwikkelaars van technologie voor onbemande systemen? De sessie is bedoeld voor hen die zich afvragen wat de impact van onbemande systemen (zoals drones) is op hun bestaande bedrijfsprocessen en voor bestaande of startende bedrijven die met deze nieuwe technologie de markt op willen als ontwikkelaar of toepasser.


Uitnodiging verdiepingssessie: 19 juni van 14.00 tot 17.00u

Als deelnemer/belangstellende van Space53 nodigen we u van harte uit om bij de verdiepingssessie 'Innoveren met onbemande systemen' aanwezig te zijn. Naast het algemene deel, zullen we in 4 ruimtes specifiek aandacht besteden aan wat onbemande systemen op het gebied van ‘Veiligheid’, ‘Landbouw’, ‘Inspectie en Onderhoud' en ‘Vrachtvervoer’ voor de aanwezige experts/ervaringsdeskundigen hebben betekend en nog kunnen betekenen. Het betreft een informele sessie, dus u krijgt volop de gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om de gezamenlijke kansen te verkennen en te leren van de ervaringen van anderen. U kunt zich hier aanmelden.

U kent Space53 al en ook de wereld van drones en andere onbemande systemen is u niet onbekend. Deze middag zouden we ook graag nieuwe organisaties willen inspireren om actief te worden in of met onbemande systemen. Wij roepen u daarom op om zo veel mogelijk relaties uit uw netwerk te attenderen op dit event. We profiteren immers allemaal van een groei van deze nieuwe industrie. U kunt de uitnodiging eenvoudig doorsturen naar uw relaties. Ook voor hen geldt: wel graag van te voren aanmelden via de website van Novel-T, zodat wij en de bewaking die bij de Technology Base toegang verleent, rekening kunnen houden met het aantal deelnemers.


Programma

14:00: Inloop met koffie/thee
14:15: Opening Marc Sandelowsky, programmadirecteur Space53
14:30: Inspiratiesessie Nico Nijenhuis, Clear Flight Solutions
15.00: Break-outs 'innoveren met onbemande systemen'

  1. Experts/ervaringsdeskundigen vertellen wat hun ervaringen zijn, waar ze tegenaan zijn gelopen, waar ze nu nog tegenaan lopen en wat drones voor hun bedrijfsvoering hebben betekend/gaan betekenen
  2. Ondernemers krijgen uitgebreid de tijd om vragen te stellen, maar ook om gezamenlijk kansen te verkennen

16.30: netwerkborrel
17.00: afsluiting

We zien u graag dinsdag 19 juni!

Applied innovation developments process