9 juli: pizza-avond 'Onbemande Vracht'

9 juli: pizza-avond 'Onbemande Vracht'

Jul.09.2018

Wat: Discussieavond ‘Onbemande Vracht’ met pizza
Waar: Novel-T, The Gallery, Hengelosestraat 500, 7522 AN Enschede
Wanneer: Maandag 9 juli, 17.00 – 18.30 uur

Op maandag 9 juli van 17.00 tot 18.30 uur organiseert Space53 een informele discussiebijeenkomst. Hans Heerkens trapt af met een korte presentatie, waarna we met elkaar van ideeën kunnen wisselen over het onderwerp 'onbemande vracht'. Wat is de verwachte levenscyclus van onbemande vrachtvliegtuigen? Worden zij slachtoffer van hun eigen succes? En wat is de rol van overheid en industrie in deze baanbrekende nieuwe vorm van logistiek? Hans neemt ons mee in de wereld van onbemande vracht en bespreekt deze en andere vragen. Dit kan niet op een lege maag, dus wij zorgen voor pizza’s en een drankje. Let op: we zitten bij Novel-T in The Gallery.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus we hanteren de principes: 'wie het eerst komt, het eerst maalt' en 'vol=vol'. Neem gerust een geïnteresseerde collega of kennis mee, maar geef via wouter@space53.eu even door met wie je komt en of je bepaalde pizza’s of toppings niet lust of mag.

Onbemande vracht is één van de vier speerpunten van Space53. Hans is assistent professor aan de Universiteit Twente en voorzitter van het Platform for Unmanned Cargo Aircraft (PUCA).

Applied innovation developments process