TValley Jaarcongres

TValley Jaarcongres

Jun.06.2019
Het effect van AI op robotica en sterk geautomatiseerde productieprocessen

Artificial Intelligence (AI) is al lang geen toekomstmuziek meer, het verovert de wereld. Van zelfrijdende auto's tot virtuele assistenten als Siri, Alexa en Facebook. De koplopers in de maakindustrie zijn al volop bezig met de vraag hoe zij kunstmatige intelligentie gebruiken voor het verbeteren van productieprocessen en het optimaliseren van beheer en onderhoud. Op donderdag 6 juni vindt het TValley Jaarcongres plaats dat geheel in het teken staat van actuele innovaties en ontwikkelingen op het gebied van AI en Robotica en de toepassing ervan binnen de maakindustrie. Als partner maken wij dit jaarcongres mede mogelijk.

Plenaire keynotes van Jim Stolze en Nico Nijenhuis

Keynote spreker Jim Stolze neemt ons mee in de wereld van AI en heeft tal van inspirerende voorbeelden hoe dit nu al wordt toegepast. Maar het vervangt ook menselijk denken en handelen. Wat blijft er over voor onszelf en onze collega's? Na de lunch gaat ondernemer Nico Nijenhuis in zijn keynote in op het innovatieproces dat hij heeft doorlopen met de Robird: hoe het onderzoeksproject over de Robird is uitgegroeid tot de startup Clear Flight Solutions.

Je bent van harte uitgenodigd om het TValley Jaarcongres op 6 juni in Enschede bij te wonen. Meer informatie over het programma en aanmelden, vind je hier.

Applied innovation developments process