Drone Pitch & Match sessie: Inspection & Maintenance

Oct.29.2019

Datum: 29 oktober 2019
Tijd: 14.15 tot 18.00 uur
Locatie: Space53 @ Technology Base (Navigatie-adres Oude Vliegveldweg, Deurningen)
Routebeschrijving

Drones zijn wereldwijd in opkomst. Deze vorm van robotica zal alleen maar toenemen. In iedere sector zullen professionele dronetoepassingen hun weg vinden. Zo ook inde inspectie en onderhoud van infrastructuur en industriële en civiele objecten. Samen met Oost NL en Novel-T organiseren we een intensieve workshop waar ontwikkelaars en (potentiële) gebruikers van dronetechnologie elkaar uitdagen, knelpunten identificeren en nieuwe toepassingen en markten identificeren en ontwikkelen.

Wat brengt deze bijeenkomst je?

Deze bijeenkomst biedt je toegang tot ons innovatiecluster. Een samenwerking tussen overheden, kennisinstellingen, bedrijven en hulpdiensten waar inmiddels veel ervaring is opgedaan met dronetechnologie en de toepassing hiervan in Nederland. Voor deze sessie ligt hierbij de nadruk op organisaties die actief zijn binnen de sector precision agro. Veel gelijkwaardige ervaringen en uitdagingen dus. In het programma ligt de nadruk op het sparren met collega’s binnen de sector en kun je gericht zoeken naar partners waarmee in samenwerking en projecten je vragen en uitdagingen kunnen worden aangepakt. Partijen staan immers sterker als ze elkaar kennen en gemakkelijk weten te vinden. We beëindigen de middag door met elkaar inhoudelijke afspraken te maken over het vervolg c.q. projecten (wrap-up).

Programma 29 oktober 2019

14.15 Inloop
14.30 Welkom door Koen van den Berg
14.35 Kort voorstelrondje
14.45 Presentatie Robbert Kuijper (Operator en Flight Instructor Inspection & Maintenance)
15.15 Pitch & Match sessie (meerdere groepen)
17.20 Wrap-up van de sessie(s)
17.30 Netwerkborrel
18.00 Einde

Aanmelden

Voor deze bijeenkomst zijn met name regionale drone bedrijven uitgenodigd. Je kunt je vóór 30
september a.s. online aanmelden voor de bijeenkomst van 29 oktober 2019.

Mocht je naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben dat kun je mailen naar Koen van den Berg (koen.vandenberg@oostnl.nl) of Ron Nuwenhof (ron.nuwenhof@oostnl.nl).

Indien gewenst kun je je ook aanmelden voor sessies in andere domeinen. Op 31 oktober 2019 vindt er een Pitch & Match sessie plaats voor het domein Safety & Security en op 5 november voor het domein Precision Agro.

Wij zien met belangstelling uit naar je komst!

Applied innovation developments process